Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η 1η Online Πλατφόρμα ΔΩΡΕΑΝ Προβολής & Συνδυασμένης Μεταφοράς Προϊόντων

Είστε εδώ

Βασικές Υπηρεσίες Ελλάδας

Εντός Πόλης

Παραλαβή αποστολής και παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα εντός της ίδιας πόλης.
 

Προς Χερσαίους και Νησιώτικους Προορισμούς

Παραλαβή αποστολής και παράδοση σε χερσαίους ή νησιωτικούς προορισμούς εντός 1 - 2 εργάσιμων ημερών αναλόγως πόλης αποστολής - πόλης παράδοσης.* 

*έως 72 ώρες σε συγκεκριμένους απομακρυσμένους προορισμούς
 

Αντικαταβολή Μετρητοίς

Αποστολή με Αντικαταβολή Μετρητοίς με ενιαία χρέωση ανεξαρτήτως προορισμού. Παράδοση την επόμενη εργάσιμη έως τις 17:00, εκτός κάποιων απομακρυσμένων προορισμών.
Μέγιστη αξία αντικαταβολής 2.000€.
 

Προς εξωτερικό

Οι αποστολές προωθούνται στο εξωτερικό μέσω των δικτύων των συνεργατών μας που επιλέγονται σύμφωνα με την εξειδίκευσή τους σε κάθε προορισμό του εξωτερικού. 
Οι ανταγωνιστικοί χρόνοι παράδοσης που δίνονται έχουν προκύψει με βάση τις ταχύτερες κι οικονομικές λύσεις που προσφέρει η συνεργασία της Γενικής Ταχυδρομικής με τις μεγαλύτερες εταιρείες του εξωτερικού

Για αποστολές προς την Ευρωπαϊκή Ένωση προσφέρεται η οικονομική λύση “Υπηρεσία Economy”, με την προώθηση των αποστολών μέσω του hub της Γενικής Ταχυδρομικής στο Ντύσσελντορφ της Γερμανίας.

 

Εμπορευματική Μεταφορά Κύπρος

Οικονομικότερη προώθηση αποστολών προς Κύπρο με χρόνο παράδοσης αποστολών εντός 7 εργάσιμων ημερών* (για τις αποστολές σε απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος μπορεί να επιμηκυνθεί κατά 4 εργάσιμες ημέρες).

*αποστολή κάθε Πέμπτη

 

Συσκευασίες Ταχυδρομικής Μεταφοράς

Ολοκληρωμένη λύση τυποποίησης και μεταφοράς των ταχυδρομικών αντικειμένων. Η σειρά των Συσκευασιών Ταχυδρομικής Μεταφοράς περιλαμβάνει 16 τύπους συσκευασιών που καλύπτουν κάθε εξειδικευμένη ανάγκη τυποποίησης για μεταφορά. Προσφέρεται όχι μόνο σε οικονομική τιμή για όλες τις βασικές υπηρεσίες εσωτερικού, αλλά έχει συνδυαστεί και με την υπηρεσία της Αποστολής με Αντικαταβολή Μετρητοίς, έτσι ώστε να δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη λύση εμπορευματικής διανομής και μεταφοράς. Δείτε όλα τα υλικά συσκευασίας εδώ.
 

Ασφάλιση Αποστολών

Όλες οι αποστολές εσωτερικού και εξωτερικού είναι αυτόματα ασφαλισμένες (χωρίς επιβάρυνση του αποστολέα ή του παραλήπτη) έως το ποσό των 70,00€ για έγγραφα και των 400,00€ για αντικείμενα.
Για τις αποστολές εντός Ελλάδας υπάρχει δυνατότητα επιπλέον ασφάλισης, για αποστολές με δηλωμένη αξία μεγαλύτερη από 400,00€, με επιβάρυνση ασφαλίστρου ύψους 0,6% επί της αξίας τους.
Για την αποζημίωση της αποστολής είτε με αυτόματη ασφάλιση είτε με δηλωμένη αξία απαιτείται παραστατικό προσδιορισμού της αξίας της προ εμπορικού κέρδους. 
Για οποιαδήποτε ασφάλιση μεγαλύτερη από 3.000,00€ απαιτείται προ-συνεννόηση με το κατάστημα εξυπηρέτησης.
Κατά τα λοιπά ισχύουν οι Γενικοί Όροι Ανάληψης Μεταφοράς από την Γενική Ταχυδρομική ΑΕΕ και ο Χ.Υ.Κ. ως αυτοί είναι αναρτημένοι και στην ιστοσελίδα της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ.
 

GTeShops

Online πλατφόρμα που παρέχει τη δυνατότητα αγορών από διάφορα e-shops με μία παραγγελία, πληρωμή και παραλαβή τους σε μία ομαδοποιημένη αποστολή.

 

Νέα υπηρεσία επιστροφής αποστολής "RR (Return Request)"

Η υπηρεσία εξασφαλίζει αυτοματοποιημενη επιστροφή στον αποστολέα παραδομένης αποστολής εντός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος που ορίζεται από τον πελάτη*.
* Αφορά αποκλειστικά πελάτες επί πιστώσει